Tulceni atacați cu un baston metalic de un șofer fără permis

168
Tulceni atacați cu un baston metalic de un șofer fără permis - tulcea-1578147496.jpg

Articole recomandate

Un bărbat care conducea fără permis a fost protagonistul unui incident produs, vineri seară, pe un drum național, în județul Tulcea.


Potrivit reprezentanților Poliției Județene Tulcea, polițiștii au fost sesizați, vineri seară, printr-un apel la 112, de către un bărbat în vârstă de 20 de ani din Tulcea despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 (E 87), în afara localității Mihail Kogălniceanu, un alt șofer i-a distrus geamul portierei și a rănit un pasager, după care a fugit.


Echipajele de poliție au început căutarea și identificarea autoturismului, iar în scurt timp au găsit mașina căutată, aceasta fiind pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea. Autoturismul respectiv era condus de un bărbat de 33 de ani din Tulcea, care a fost dus la Poliție pentru audieri, informează News.ro.


"Din primele cercetări a rezultat că, la data de 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, având permisul de conducere reținut, a condus un autoturism pe DN 22 E 87, în afara localității Mihail Kogălniceanu, a oprit autoturismul, s-a dat jos din vehicul, s-a deplasat la autoturismul care circula în spatele său, a aruncat cu un baston metalic către acesta, spărgând geamul portierei, dreapta spate și rănind pasagerul în vârstă de 29 ani, din Tulcea", au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, lovirea sau alte violențe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0458 secunde