Tupeu de tupeu! Au jefuit o locuință cu proprietarul în casă

356
Au dat atacul la un apartament din Constanța, dar au avut ghinionul să dea nas în nas cu oamenii legii. 


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 2 au observat pe bulevardul Tomis mai mulți indivizi care escaladau fereastra apartamentului unui bloc. În momentul în care i-au văzut pe polițiști, doi dintre ei au reușit să fugă, în timp ce alți doi au fost prinși. Florin Brumea, de 18 ani, și un alt minor de 17 ani au fost imobilizați și duși la sediul secției. Anchetatorii au stabilit că suspecții au intrat în locuință în timp ce proprietarul dormea liniștit. Suspecții au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ulterior prezentați procurorilor. 


"Din probele administrate până în acest moment, în cauză s-a reținut că, în noaptea de 28/29.07.2015, în jurul orelor 03.00, inculpatul Brumea Florin și inculpatul minor C. V., împreună cu alte două persoane rămase neidentificate, au escaladat fereastra de la sufragerie și au pătruns în apartamentul persoanei vătămate C.T., situat pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, de unde au sustras bunuri în valoare de 500 de lei", a precizat reprezentantul Ministerului Public. 


Oamenii legii au găsit asupra lor un sac care conținea un cort și o foaie de cort. Bunurile au fost recuperate și predate păgubitului. Cei doi au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Pensionar jefuit de doi minori!
Joi, 23 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Jefuită pe plajă!
Vineri, 17 Iulie 2015
Stire din Eveniment : ATENȚIE! JAFURI DIN LOCUINȚE!
Pagina a fost generata in 0.4515 secunde