Tupeu incredibil! La 17 ani - fără permis, a accidentat o femeie și a fugit de la fața locului

174
Tupeu incredibil! La 17 ani - fără permis, a accidentat o femeie și a fugit de la fața locului - tupeuincredibilla17anifarapermis-1403628673.jpg

Articole de la același autor

Un minor din Constanța se poate "lăuda" că a ajuns de două ori după gratii în mai puțin de un an de zile. După ce anul trecut a fost arestat și, în cele din urmă, în februarie 2014 a fost pus sub control judiciar, iată că tânărul a făcut-o lată din nou, astfel că a ajuns din nou la închisoare. Tânărul de 17 ani a fost reținut, duminică, de polițiștii rutieri. 


Florin Denis Marian Nicolae, de 17 ani, este din Năvodari, iar cunoscuții îl știu sub numele de "Ananas". Apropiații spun că este băiat bun, însă ar avea probleme cu drogurile, iar de când s-a apucat de "prafuri" nu se mai înțelege nimeni cu el. În urmă cu doar câteva luni, acesta fusese lăsat sub control judiciar după ce a jefuit un turist, cu condiția de a nu comite și altă faptă și de a se prezenta, zilnic, la Poliție. În luna mai 2013, minorul a fost arestat pentru 19 zile întrucât, alături de alți băieți, a jefuit un bucureștean pe plaja Kudos din Mamaia și i-au furat un smartphone în valoare de peste 2.500 lei. A crezut că se poate juca cu legea, însă polițiștii i-au demonstrat contrariul. La sfârșitul săptămânii trecute, minorul de 17 ani a pornit la drum cu scuterul său, deși nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La un moment dat, cum se plimba pe străzile din Năvodari, tânărul a accidentat o femeie, după care a fugit. "Inculpatul a condus pe mai multe străzi din orașul Năvodari scuterul marca KYMCO, neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere, iar când a ajuns pe strada Rândunelelor, în zona intersecției cu strada Lăstuni, a accidentat-o pe persoana vătămată M.E. care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție", susțin reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Polițiștii rutieri au deschis o anchetă după ce femeia a sunat la 112 spunând că a fost lovită de un moped, iar șoferul, o persoană de sex masculin, a fugit. În doar câteva ore, șoferul a fost identificat în persoana lui "Ananas". Acesta le-a spus polițiștilor că nu a umblat în ziua respectivă cu mopedul și că habar nu are despre ce eveniment este vorba. Totuși, într-un final, tânărul de 17 ani a recunoscut ce făcuse. Le-a spus polițiștilor că i-a fost frică să recunoască, că a plecat de la fața locului pentru că s-a speriat, știindu-și situația și a sperat că nu va fi prins. Tânărul a fost prezentat, ieri, magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă. Instanța a decis arestarea minorului pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6261 secunde