Turist american, jefuit în stațiunea Mamaia

379
S-a încrezut prea mult în ospitalitatea românilor și era cât pe ce să rămână fără bani. Este vorba despre un turist american, sosit pe litoralul românesc pentru a petrece câteva zile. Ieri dimineață, pe o terasă din stațiunea Mamaia, a intrat în vorbă cu trei tineri, de 20 și respectiv 21 de ani, din Câmpina. Și cum băutura dezleagă cel mai bine limbile, cei patru au început să bea. Spre seară, au continuat distracția în camera de hotel a americanului. La un moment dat, profitând că turistul american se afla în baie, i-au căutat în bagaje și i-au furat suma de 2.200 de dolari, după care au fugit.

Întors în cameră, americanul și-a dat repede seama ce s-a întâmplat și a cerut ajutorul angajaților hotelului și al polițiștilor. Oamenii legii din cadrul Biroului de Poliție Mamaia i-au surprins pe suspecți în timp ce căutau o mașină, pentru a fugi din județ. Au fost percheziționați la fața locului, dar banii nu au fost găsiți asupra lor. Cei trei au fost conduși însă la secție, unde au fost percheziționați din nou. De data aceasta, banii au fost găsiți la unul dintre ei, în chiloți.

Pentru fapta comisă, tinerii sunt cercetați în libertate, pentru furt calificat.

v v v

Pentru a preveni astfel de incidente, care sunt de natură să vă strice vacanța, Poliția Constanța vă recomandă: "Păstrați bunurile de valoare și sumele mari de bani în seiful aflat la recepția unităților de cazare și totodată aveți grijă cu ce persoane necunoscute intrați în contact, pentru a nu deveni victime ale infractorilor". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7519 secunde