"Amintiri" de la Constanța…

Turist danez, tâlhărit de opt indivizi în Zona Peninsulară

1025
3
Un turist danez a avut parte de o experiență ieșită din comun care-l va face să nu uite niciodată plaiurile românești. Din nefericire, amintirea pe care i-a lăsat-o Constanța este atât de neplăcută încât omul n-o să-și mai dorească să mai calce vreodată pe la noi.

În urmă cu câteva dimineți, el a avut neșansa ca, trecând prin zona Peninsulară, să fie înghesuit și tâlhărit de o gașcă de cartier, pentru că, nu-i așa, doar astfel putea simți și trăi cel mai bine spiritul autohton.

Era marți, aproape ora 5 dimineața, cele trei ore rele (se pare)… Thomas Elster, de 31 de ani, cetățean danez, în timp ce își făcea plimbarea de dimineață în zona Peninsulară, încercând să-i găsească farmecul de altădată, în momentul în care a ajuns la intersecția străzilor Ecaterina Varga și Aristide Karatzali, a fost înconjurat de un grup de persoane, care l-au amenințat, l-au lovit și

i-au furat ce avea mai de valoare la el.

Strigătele de ajutor au fost auzite de un cetățean care trecea prin zonă și a văzut cum tinerii respectivi îl loveau și îl buzunăreau pe turist. Thomas a fost lăsat astfel fără o cameră video și suma de 250 de lei, o pradă mult prea mică pentru "familia" mult prea mare de atacatori, alcătuită din nu mai puțin de opt tineri.

În urma plângerii depuse la Secția 3 Poliție, oamenii legii au reușit să-i prindă pe infractori în doar câteva zile, iar în urma perchezițiilor imobiliare, a fost recuperată camera video a danezului, nu însă și banii.

Suspecții de comiterea tâlhăriei au fost identificați în persoanele lui Iulian Emil Damian, de 29 de ani, Marian Damian, de 23 de ani, Angel Marian Voicu, de 18 ani, Sorin Badea, de 23 de ani, Tamer Iașar, de 18 ani, Leonard Ene, de 23 de ani, Tungeai N., de 17 ani, și Lucian Damian, de 21 de ani. În urma probelor adunate, cei opt au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca magistrații de la Judecătoria Constanța să decidă dacă se impune arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie sau cercetarea în stare de libertate.

Comentează știrea

ionica
20 august 2011
talharie sau gainarie..

Asta nu este talharie,ci distrugerea ICIL,a Fabricilor de mobila,Integrata de lana,Energia,Petromidia,Bancorex,Fabrica de celuloza,a tramvaielor si troleibuzelor etc.!!!

alex
19 februarie 2012

dat sitrea cum a fost sunt sunt prieten cu baietii nu au facut asa ceva danezu iera bulangiu

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0098 secunde