Concurs Polițist de la Rutieră, lovit de un microbuz în stațiunea Mamaia

478
Polițist de la Rutieră, lovit de un microbuz în stațiunea Mamaia - motociclistrutiera-1313777286.jpg

Articole de la același autor

Un alt polițișt detașat la Serviciul Poliției Rutiere Constanța a fost rănit, joi seară, într-un accident produs în stațiunea Mamaia. Vinovat de acest lucru se face șoferul unui microbuz, care, neatent fiind, nu a oprit, așa cum a făcut și polițistul, să acorde prioritate pietonilor, în zona Aqua Magic, din stațiune. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, totul s-a petrecut în jurul orei 21,30.

Florin Spirea, de 28 de ani, din localitatea Răzoare, conducea un microbuz marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare B-82-DJW, pe bulevardul Mamaia, din stațiunea Mamaia, din direcția Constanța spre Năvodari. Ajungând în zona trecerii de pietoni din dreptul Aqua Magic, din cauza neatenției în conducere, Spirea a intrat în coliziune cu motocicleta Poliției Rutiere, condusă de agentul Călin Teodor Pop, de 27 de ani, din Bistrița (detașat la Constanța), care oprise să acorde prioritate de trecere pietonilor.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a polițistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constața, unde a fost diagnosticat cu fractură de claviculă dreapta. El nu a rămas internat, dar nici apt de muncă nu mai este, polițistul intrând în concediu medical pentru a se putea însănătoși. Șoferului i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Este cel de-al doilea incident din acest sezon estival în care un polițist de la Rutieră este victima unui accident.

Amintim că, la data de 17 iulie, polițistul Cristian Dobrilă a fost accidentat grav în timpul urmăririi unui autoturism al cărui conducător nu a respectat semnalele regulamentare de oprire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde