Turist salvat de la înec de polițiștii de frontieră

63
Turist salvat de la înec de polițiștii de frontieră - 3septembriesalvatinecgarda-1409740494.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru salvarea unui bărbat aflat într-un caiac care se răsturnase pe brațul Sfântu Gheorghe, la gura de vărsare în Marea Neagră.

Astăzi, în jurul orei 10,40, polițiștii au fost anunțați printr-un apel la Serviciul de Urgență 112 că pe brațul Sfântu Gheorghe, la gura de vărsare în Marea Neagră, este un bărbat în pericol de înec. Acesta s-a răsturnat dintr-un caiac, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Imediat, un echipaj al polițiștilor de frontieră s-a deplasat în zona indicată, cu o ambarcațiune rapidă model RIB a Grupului de Nave Sulina, și a reușit să recupereze persona aflată în dificultate și să o transporte în siguranță la mal în Portul Sfântu Gheorghe. Bărbatul, identificat ca fiind Răzvan C. G., în vârstă de 38 ani, din Neamț, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind acum în afara 
oricărui pericol.

Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră că din cauza valurilor mari și a vântului puternic, caiacul s-a răsturnat, el a căzut în apă și nu mai putea să redreseze caiacul și nici să ajungă la mal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9683 secunde