Ucis pe trecerea de pietoni

1825
Ucis pe trecerea de pietoni - 03f531381ff5a3b07ce178e101398b8a.jpg
Un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni din dreptul Policlinicii CFR a fost accidentat mortal.
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 7,30, Adrian Ion Iliescu, de 32 de ani, din București, se afla la volanul unui autoturism Opel. El se deplasa pe bulevardul IC Brătianu, dinspre strada Cumpenei către bulevardul 1 Decembrie 1918. În momentul în care a ajuns la trecerea pentru pietoni din zona Policlinicii CFR, l-a accidentat mortal pe Paris Spirescu, de 46 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.
Martorii spun că șoferul circula cu viteză iar pietonul nu a avut nicio șansă să scape cu viață fiind lovit mortal. La rândul lui, conducătorul auto a susținut în fața polițiștilor că nu avea viteză mare iar pietonul i-a sărit în fața mașinii și nu l-a mai putut evita.
Oamenii legii care au sosit la fața locului au făcut măsurători pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul. De asemenea, Adrian Ion Iliescu a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat faptul că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal fiind acuzat de ucidere din culpă. În cursul zilei de sâmbătă, Adrian Ion Iliescu a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă. În urma audierilor, judecătorii au dispus ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, însă procurorii au formulat recurs la Tribunal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3767 secunde