Trimis în judecată pentru că a încercat să tâlhărească un bătrân de 85 de ani

1036
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Aurel Păun, de 55 de ani, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie. Magistrații au constatat că măsura arestării preventive luată împotriva lui Păun este legală și temeinică, și au dispus menținerea stării de arest a acestuia, respingând atât cererea de revocare a măsurii arestării preventive, cât și cea de liberare provizorie sub control judiciar înaintate de avocatul acestuia. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 septembrie.
În luna iulie 2010, individul a fost reținut după ce a încercat, prin violență, să-i ia unui bătrân în vârstă de 85 de ani suma de 100 de lei.
Totul s-a întâmplat într-o duminică seara, pe la ora 19, când polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost sesizați de Andrei Aurel Bărboi, din localitate, care le-a cerut ajutorul povestindu-le precipitat că l-a surprins pe Aurel Păun, de 55 de ani, în timp ce-l agresa pe bunicul său, Gheorghe Bărboi, de 85 de ani, cu intenția de a-i lua suma de 100 de lei.
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că Aurel Păun, fiind în stare de ebrietate, l-a agresat fizic pe bătrân, încercând să-l deposedeze astfel de 100 de lei, moment în care a intervenit nepotul victimei.
Gheorghe Bărboi a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internat în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Suspectul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind arestat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2815 secunde