Ucisă de un autocar pe trecerea de pietoni

2183
O femeie și-a pierdut viața, ieri, în timp ce traversa o trecere de pietoni din localitatea Ovidiu și a fost lovită de un autocar. Accidentul a avut loc în centrul orașului Ovidiu, în fața bisericii, pe drumul național 2 A.
Vanghelița Anton, în vârstă de 61 de ani, fusese la slujba de Sfântă Maria, la biserica din localitatea Ovidiu. Femeia se îndrepta spre casă iar la un moment dat s-a angajat să traverseze strada pe la o trecere de pietoni. Când mai avea puțin ca să ajungă pe trotuar, ea a fost lovită în plin de un autocar din Belarus. În urma impactului, femeia a murit pe loc. La fața locului au ajuns și polițiștii.
Șoferul vinovat, Alexander Kolsanov, s-a dat jos din autocar și le-a spus oamenilor legii că nu a observat-o la timp pe femeie. El a spus că a văzut-o în ultima clipă, și a frânat brusc după care a tras de volan spre stânga. Drept urmare, în urma acestei manevre, autocarul a ajuns pe trotuar și s-a oprit după ce a dărâmat un stâlp de înaltă tensiune. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru distrugere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.407 secunde