Scandal cu pietre, bâte și sticle incendiare la Poarta Albă

3038
Zeci de localnici din Poarta Albă au ieșit, marți seara, în stradă înarmați cu pietre, bâte și sticle incendiare pentru a-și face singuri dreptate. Oamenii erau furioși din cauza mai multor agenți de pază pe care îi acuză că i-au bătut și le-au devastat mașinile fără niciun motiv.
Sosiți la fața locului pentru a calma spiritele, oamenii legii susțin că oamenii recalcitranți sunt, de fapt, hoți de combustibil.
Ei spun că în ultima vreme au crescut furturile din vagoanele încărcate cu produse petroliere, astfel că reprezentanții CFR Poarta Albă au apelat la ajutorul unei firme de pază. Acest lucru pare să le fi dat peste cap planurile hoților care operau în zonă. Unii dintre ei ar fi fost prinși la furat iar agenții de pază i-au luat la bătaie. Mai mult, ar fi fost și urmăriți iar agenții le-au distrus autoturismele în care încărcau produsul petrolier furat.
De partea cealaltă, oamenii care au fost loviți de agenții de pază sunt hotărâți să își facă singuri dreptate. Revoltați, aceștia îi acuză pe agenții care asigură paza transportului feroviar din zonă că i-ar fi atacat fără niciun motiv. Polițiștii au intrat și ei în acțiune și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine are dreptate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3469 secunde