Costică Jaca a recidivat, ieri, la Palatul de Justiție

1299
Costică Jaca a recidivat, ieri, la Palatul de Justiție - b50cfaddb2a87cff54f3cb6a4df8a621.jpg
Bărbatul care a produs un scandal monstru, luni dimineață, la Palatul de Justiție a recidivat ieri. De această dată, el a fost transportat cu o ambulanță la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare, nu înainte însă de a agresa un jandarm în timp ce era urcat în salvare și de a primi o altă amendă în valoare de 200 de lei.
Este vorba de Costică Jaca, de 55 de ani, din Constanța, care, în mod periodic, vine la instanțele de judecată constănțene pentru a protesta într-un stil caracteristic împotriva "mafiei" din Justiție. El urlă, înjură, aduce acuzații grave magistraților și agresează jandarmii, dacă este luat la întrebări.
Dacă luni dimineață, când s-a înregistrat prima "repriză" a "show"-lui pus în scenă de Jaca el a fost cadorisit de jandarmi cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, ieri dimineață, când a revenit cu același "repertoriu" oamenii legii au solicitat o ambulanță, în vederea transportării sale la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare.
Bineînțeles că omul s-a împotrivit, lovind un jandarm și rupându-i nasturii de la haine, dar în cele din urmă a fost urcat în ambulanță, iar medicii i-au administrat un sedativ. Doar astfel, omul a putut fi luat de la instanțe și dus la spital, în vederea administrării unui tratament de specialitate.
Nemulțumirea omului datează de cinci ani, de când proprietarul terenului pe care e construită casa în care locuiește, de pe strada Constantin Brătescu nr. 12, a revendicat pământul și a câștigat procesul. Proprietarul a impus o chirie lunară, pe care Jaca nu a vrut să o plătească, și a formulat contestații peste contestații și plângeri peste plângeri, dar toate respinse de judecători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde