Crimă între homosexuali, pe strada Voievozi

458
Un bărbat a fost reținut, ieri, de procurori și prezentat instanței de judecată în vederea arestării pentru că și-a omorât amicul cu care trăia în relații de concubinaj homosexual.
Este vorba de Ionel Enacache, de 49 de ani, din localitatea Slava Cercheză, județul Tulcea, persoană cunoscută ca având un mod de viață parazitar.
El a mărturisit polițiștilor de la Secția 2 că, în noaptea de 4 spre 5 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut o altercație cu Constantin Coțofanu, de 52 de ani, din localitatea Șipote, în interiorul adăpostului improvizat în care cei doi locuiau. Potrivit propriilor mărturisiri, Enacache l-a lovit în repetate rânduri în zona capului, cu un obiect dur, pe Coțofanu, în urma leziunilor cel din urmă decedând.
Polițiștii au fost conduși chiar de către suspect pe strada Voievozi, unde acesta a ascuns cadavrul victimei, respectiv într-o groapă, pe care a acoperit-o ulterior cu vegetație.
Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Suspectul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, ieri el fiind prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6163 secunde