Violatorul de la Osmancea a fost reținut

1147
Tânărul de 21 de ani care a violat o bătrână de 74 de ani, din Osmancea, a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Mangalia în vederea arestării preventive.
Amintim că, la data de 5 iulie, pe la ora 5, polițiștii din Mereni au fost sesizați de către Ioana S., de 74 de ani, din localitatea Osmancea, cu privire la faptul că aceasta a fost victima infracțiunilor de viol și tâlhărie.
Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută a pătruns prin efracție în locuința victimei și prin acte de violență și amenințări, a întreținut cu aceasta raporturi sexuale, sustrăgându-i totodată cerceii și verigheta pe care femeia le purta asupra sa.
În urma investigațiilor efectuate polițiștii din Mereni au identificat pe Viorel Turculeț, de 21 de ani, din Osmancea, suspect de comiterea faptelor, acesta fiind găsit la domiciliul surorii sale din aceeași localitate, ascunzându-se sub un pat.
Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost găsite asupra tânărului, fiind recuperate și predate părții vătămate.
Suspectul este cercetat în stare de reținere, pe bază de ordonanță emisă pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, viol și  tâlhărie, el fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia și instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2433 secunde