Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1

130
Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1 - otokar77500600-1550049002.jpg
Un autocar în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat, marți seară, pe Drumul Național 1, în județul Brașov. Patru persoane au fost rănite, dar sunt conștiente, scrie romaniatv.net

UPDATE: Un număr de opt victime au rezultat în urma accidentului produs marți seara pe DN 1, după ce un autocar s-a răsturnat la ieșirea din Codlea spre Făgăraș.

Toate sunt conștiente și prezintă traumatisme minore, trei fiind transportate la spital, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare și inferioare, Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului și au refuzat transportul la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

''Un microbuz de la ISU Brașov a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocar având în vedere că în zona producerii accidentului sunt condiții de iarnă și vântul suflă cu putere. Pasagerii din autocar vor fi transportați la remiza de pompieri din Codlea, de unde vor fi preluați de un alt autocar'', a mai spus purtătorul de cuvânt.

Reprezentanții ISU Brașov au anunțat, marți seară, că un accident rutier s-a produs pe DN 1, la ieșirea din Codlea către Făgăraș.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocar în care se aflau 25 de persoane. Auvehiculul s-a răsturnat, patru persoane fiind rănite.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pomieri, polițiști și medici, aceștia stabilind că cei patru răniți sunt conștienți.

Deocamdată, nu s-au stabilit condițiile producerii accidentului, dar în județul Brașov în multe zone ninge abundent, iar vântul viscolește zăpada.

Un microbuz al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocarul răsturnat.

Conform sursei citate, în urma accidentului au existat scurgeri de carburant, dar nu a existat pericolul unei explozii, situația fiind sub control. De asemenea, alte două ambulanțe au mai fost trimise suplimentar la fața locului.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7261 secunde