Un șofer de autocar a rămas fără permis după ce un alt șofer a postat o poză pe Facebook când acesta încălca legea

261
Un șofer de autocar a rămas fără permis după ce un alt șofer a postat o poză pe Facebook când acesta încălca legea - autocar98704200-1550048496.jpg

Articole recomandate

Șoferul unui autocar a fost căutat și găsit de polițiștii arădeni după ce pe Facebook a fost distribuită o fotografie în care se vede cum, pe șoseaua de centură a municipiului Arad, a efectuat o depășire pe linie continuă în curbă, el fiind lăsat fără permis de conducere o lună.



Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Lorena Radu, a declarat, marți, că fotografia fusese postată pe un grup de pe Facebook, fiind "surprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic", scrie agerpres.ro.

"În fapt, în fotografie se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest, într-o curbă la stânga și pe linie continuă, a intrat în depășirea unei coloane de autoturisme. Drept urmare, polițiștii Biroului Rutier s-au autosesizat, reușind la scurt timp identificarea respectivului conducătorul auto", a declarat Lorena Radu.

În cazul șoferului a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile, el primind și o amendă de 580 de lei

sursa text si foto: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8024 secunde