Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni

238
Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni - taromdecolare-1476427324.jpg

Articole recomandate

Un avion al companiei Tarom, care trebuia să ajungă la Iași, a ratat, aseară, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Pasagerii au fost invitați să coboare din aeronavă, iar aparatul de zbor a fost întors de la capătul pistei și readus în zona terminalului.


Avionul trebuia să plece spre Iași, la ora 20.35, de pe Aeroportul Otopeni. Decolarea a fost amânată cu câteva zeci de minute, după care aeronava s-a îndreptat către pistă. Aparatul de zbor a ratat decolarea, din cauza unor probleme tehnice.


Unul dintre călători, senatorul PNL de Iași, Mihaela Popa, a declarat, pentru news.ro, că avionul se pregătea de decolare, a prins viteză pe pistă, însă una dintre roțile aeronavei a intrat în vibrație.


"Senzația a fost groaznică. Avionul a început să ruleze pe pistă, a prins viteză, însă una dintre roți a început să vibreze. Pilotul a frânat, iar aparatul a fost intors în locul de unde a plecat, pentru a fi remediată defecțiunea. Apoi ni s-a comunicat că trebuie să coborâm din avion", a declarat senatorul Mihaela Popa, citat de romaniatv.net


Acesta a mai povestit că pasagerii au revenit în terminal.


Ultima cursă aeriană Tarom București-Iași, programată pentru joi, a decolat fără probleme de pe Aeroportul Otopeni, la ora 21.40.


Tot joi, o cursă Tarom București - Satu Mare, care a decolat joi, la ora 16:48, de pe Otopeni, s-a întors după aproximativ 20 de minute pe aeroport, din cauza unor defecțiuni tehnice, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Sport : Anunț important despreTAROM
Miercuri, 04 Martie 2015
Stire din Economie : DEMISII în masă la TAROM
Pagina a fost generata in 0.3537 secunde