Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni

206
Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni - taromdecolare-1476427324.jpg
Un avion al companiei Tarom, care trebuia să ajungă la Iași, a ratat, aseară, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Pasagerii au fost invitați să coboare din aeronavă, iar aparatul de zbor a fost întors de la capătul pistei și readus în zona terminalului.


Avionul trebuia să plece spre Iași, la ora 20.35, de pe Aeroportul Otopeni. Decolarea a fost amânată cu câteva zeci de minute, după care aeronava s-a îndreptat către pistă. Aparatul de zbor a ratat decolarea, din cauza unor probleme tehnice.


Unul dintre călători, senatorul PNL de Iași, Mihaela Popa, a declarat, pentru news.ro, că avionul se pregătea de decolare, a prins viteză pe pistă, însă una dintre roțile aeronavei a intrat în vibrație.


"Senzația a fost groaznică. Avionul a început să ruleze pe pistă, a prins viteză, însă una dintre roți a început să vibreze. Pilotul a frânat, iar aparatul a fost intors în locul de unde a plecat, pentru a fi remediată defecțiunea. Apoi ni s-a comunicat că trebuie să coborâm din avion", a declarat senatorul Mihaela Popa, citat de romaniatv.net


Acesta a mai povestit că pasagerii au revenit în terminal.


Ultima cursă aeriană Tarom București-Iași, programată pentru joi, a decolat fără probleme de pe Aeroportul Otopeni, la ora 21.40.


Tot joi, o cursă Tarom București - Satu Mare, care a decolat joi, la ora 16:48, de pe Otopeni, s-a întors după aproximativ 20 de minute pe aeroport, din cauza unor defecțiuni tehnice, scrie romaniatv.net


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1539 secunde