Un bărbat a murit după ce s-a electrocutat la pescuit

390
1
Un bărbat a murit după ce s-a electrocutat la pescuit - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1666460691.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit la balta Proieni din Brezoi, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta (ISU) Vâlcea.


"Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 9,00, pentru salvarea unui bărbat de 55 de ani care s-a electrocutat, în timp ce se afla la pescuit. Incidentul s-a petrecut pe marginea bălţii Proieni din localitatea Brezoi, persoana electrocutată aruncând cu lanseta în zona firelor de înaltă tensiune care tranzitează zona", a precizat sursa citată.


La locul incidentului au intervenit un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, care au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil.


Comentează știrea

Cetatean speriat
24 octombrie 2022
Mai rarut cu alarmele

Sunte-ti tampiti pur si simplu .Pai cu razboiul la usa voi alertati ca disperati la ora aia tarzie populatia pentru un baistruc de care nu a avut grija masa tasu "si neamurile lui ?Pai dastia si alte putori dispar zilnic de acasa ,ce faceti ne tineti intr-o alerta continua ?Lumea a crezut ca au dat aia cu bomba de suna alarma asa .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4492 secunde