GALERIE FOTO. Pentru că lor le pasă, au dăruit ”O carte pentru fiecare”. Titluri noi în biblioteca Școlii Nr. 1 Poarta Albă

326

Articole de la același autor

Vineri, 21 octombrie 2022, a avut loc etapa finală a donaţiei de cărţi din cadrul proiectului  de voluntariat al Școlii Gimnaziale Nr.1 Poarta Albă, « Nouă ne pasă », prin activitatea denumită « O carte pentru fiecare », după cum informează prof. Georgiana Carapcea, consilier de imagine al unității de învățământ.

Activitatea, coordonată de profesor de matematică Costin- Babă Diana, director prof. Mangri Florentina,  secretar Manuela Iliescu, prof. geografie, doamna Zanfir Claudia Mariana, profesor pentru ȋnvăţământul primar, Silveşan Raluca, a debutat ȋn data de de 6 octombrie 2022, şi a avut drept  scop principal atragerea elevilor către lectură, prin imbogăţirea fondului de carte al şcolii cu titluri mai noi şi adaptate intereselor actuale ale elevilor.

În toată această perioadă, elevii care fac parte din echipa de voluntari a şcolii,  au strâns, de la colegii care au dorit sa doneze bibliotecii noastre,cărţi pe care ei le-au citit şi de care s-ar putea bucura şi cei ce iubesc lectura, dar nu au posibilitatea sa le achiziţioneze. Doamna profesor coordonator al grupului de voluntari, Costin Babă Diana a realizat un pliant prin care a popularizat această acţiune şi avantajele majore ale cititului.               

În data de 21 octombrie, echipa de voluntari a organizat un eveniment pentru predarea celor 118 cărţi strânse pentru a fi introduse ȋn  biblioteca şcolii, ȋn timpul căruia a fost semnat un proces verbal de predare- primire de către doamna secretar Manuela Iliescu şi doamna prof. de limba română Moise Mădălina.

“Le mulţumim elevilor şi părinţilor pentru entuziasmul cu care se implică mereu ȋn activităţile propuse de cadrele didactice”, a declarat doamna director, prof. Mangri Florentina. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.38 secunde