Elevii Școlii Nr. 1 Poarta Albă, polițiști ”legitimați” pentru o zi

255
1
Elevii Școlii Nr. 1 Poarta Albă, polițiști ”legitimați” pentru o zi - xpolitistipentruozi-1666089768.jpg

Articole de la același autor

În incinta Școlii Gimnaziale Nr.1 Poarta Albă, a avut loc, recent, o acțiune de prevenire a evenimentelor rutiere ȋn localitate, activitate organizată ȋn parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Constanţa, ȋn cadrul proiectului “Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”.

Elevii claselor I-IV au primit vizita subcomisarului Irina Manolache, şeful Biroului de analize şi prevenirea criminalității, şi a agentului şef de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Politie Constanța, Niculae Dan.

Oaspeții au stat de vorbă mai întâi cu elevii claselor pregătitoare, unde au desfășurat o activitate interactivă, pe teme de circulație rutieră. La sfârșitul  întâlnirii, toţi elevii au primit legitimație de polițist pentru o zi, din partea reprezentanților IPJ Constanța.

A urmat vizitarea claselor I-IV, unde au avut loc discuții pentru a îmbogăți cunoștințele elevilor ȋn privința regulilor de circulație şi a preveni accidentele rutiere ȋn localitate. Drept cadou pentru participarea la activitate, elevii au primit orare din partea organizatorilor activității.

După cum a informat prof. Georgiana Carapcea, consiloier de imagine, coordonatorul acțiunii a fost profesor pentru învățământul primar Mija Adina, sprijinită de director prof. Mangri Florentina şi cadrele didactice responsabile pentru clasele pregătitoare şi I-IV. 

Comentează știrea

Articol Interesant
18 octombrie 2022
consiloier de imagine

Pe lexic poate insistat, ca poate ajunge la pitici ! Astia daca te iau in vizor, gata ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4032 secunde