GALERIE FOTO. „Cupa Prieteniei”, la prima ediție în Școala nr. 1 Poarta Albă

244

Articole de la același autor

În zilele de 6 și 7 octombrie, Școala Gimnazială Nr.1 Poarta Albă a găzduit prima ediţie a „Cupei Prieteniei", pentru a celebra Ziua Educaţiei, după cum informează prof. Georgiana Carapcea, consilier de imagine al unității. Elevii școlii au participat, cu mult entuziasm, la probele propuse de prof. de educaţie fizică Nedelcu Claudia si Bucur Andreea, coordonatoarele proiectului, punându-și în valoare îndemânarea și spiritul de echipă,  iar rezultatele nu au întârziat sa apară.

„Mai presus de orice premiu, ȋnsă, a contat bucuria de a petrece puțin timp împreună cu clasa, în aer liber. Toţi competitorii au fost felicitaţi de colegii şi cadrele didactice prezente care i-au susţinut, pe tot parcursul concursului, cu multe aplauze”, a afirmat prof. Florentina Mangri, directorul Școlii nr. 1 Poarta Albă.

De asemenea, coordonatorul de programe şi proiecte educative, prof. pentru ȋnv. primar, Boldea Daniela își dorește „ca acest proiect, «Cupa Prieteniei» să devină o competiție sportivă de tradiție a școlii noastre, ținând cont de puternicul impact motivațional la nivelul elevilor”, a declarat

Și Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Poarta Albă a organizat, tot ȋn această perioadă, expoziţii cu lucrările preşcolarilor, realizate pentru a sărbători Ziua Educaţiei, educatoarele de la fiecare grupă fiind coordonatoarele proiectelor copiilor.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3192 secunde