Sfârșit tragic în Eforie Nord

Un bărbat a pierit în incendiul pe care l-a provocat

511
Un bărbat a pierit în incendiul pe care l-a provocat - 1incendiumort1-1327070802.jpg
Un bărbat de 60 de ani din Eforie Nord a murit în chinuri groaznice, mistuit de flăcările pe care, sunt de părere pompierii, tot el le-a provocat. Vineri dimineață, în jurul orei 8,00, locatarii unui bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu au sunat disperați la Serviciul unic de urgență 112, cerând ajutorul întrucât dintr-un apartament aflat la ultimul etaj ieșea un fum gros.

La fața locului au ajuns trei echipaje de la unitatea din Tuzla, dar spre stupoarea pompierilor, proprietarul apartamentului, un bărbat de 60 de ani, se baricadase în locuință.

Mai bine de două ore s-au luptat militarii, ajutați de pompierii voluntari din Eforie Nord, cu flăcările puternice, care amenințau să se extindă și la locuințele învecinate, de aceea s-a dispus evacuarea întregului bloc.

Pompierii au fost însă nevoiți să spargă ușile a trei apartamente din blocul respectiv, întrucât locatarii refuzau să părăsească imobilul și riscau, în orice moment, să se intoxice cu fum. "Au fost evacuate cu forța trei persoane aflate în apartamentele învecinate, care, din cauza panicii, s-au baricadat în locuințe și nu deschideau nici măcar salvatorilor", a afirmat Paula Anghel, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea".

Cu greu au reușit să intre militarii în locuința incendiată, căci bărbatul blocase ușa de acces cu un frigider și mai multe scaune. Iar în interior, totul fusese distrus de flăcări. În toată locuința au fost găsite, împrăștiate, sticle de plastic și cartoane care ardeau. Cât despre locatar, pompierii l-au găsit, într-un colț, carbonizat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili dacă bărbatul a fost ucis de flăcări sau dacă și-a pus capăt zilelor în prealabil.

Mai mult, pompierii vor desfășura o anchetă, pentru a stabili cauza incendiului; dar, cel mai probabil, susțin aceștia, flăcările au fost puse de victimă, având în vedere cele găsite la fața locului. De altfel, vecinii le-au povestit că bărbatul era deprimat în ultima perioadă, căci s-ar fi despărțit de soția lui. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : I-a luat foc motorul în trafic
Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3772 secunde