Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are o bombă sub mașină. A fost chemat la secție, cu tot cu dispozitiv!

9049
2
Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are o bombă sub mașină. A fost chemat la secție, cu tot cu dispozitiv! - mesajamenintarebombamalldristor1-1680952818.png
Caz incredibil în Capitală. Un bărbat a descoperit un dispozitiv care părea a fi explozibil sub mașina sa. Panicat, acesta a sunat la 112, însă a fost chemat să vină cu „bomba” la secţie, scrie sursazilei.ro


Un cetățean din București, care își câștigă existența vânzând mașini second-hand, a sunat aseară la 112, reclamând că sub mașina sa a găsit legat un dispozitiv exploziv improvizat, potrivit Antena 3 CNN.


Cei de la 112 au făcut legătura cu dispeceratul Poliției Capitalei, iar de aici cetățeanul în cauză a fost îndrumat să-și ia „bomba” și să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.


Omul a luat ce a găsit sub maşină şi la recomandarea și la îndrumarea polițistului a mers la Secția 23 din Bucureşti şi a intrat cu dispozitivul suspect în secție. A fost invitat într-un birou unde s-au făcut analize şi fotografii. Abia după aproximativ o oră a fost chemat la secţie şi detașamentul pirotehnic.


Bărbatul a precizat că, chiar cu câteva zile înainte, mai găsise o cutie suspectă care conținea praf de pușcă. La fel ca acum a desfăcut-o singur, a aruncat-o şi a mers mai departe, dar văzând că lucrurile se repetă a cerut ajutorul autorităţilor.


El a dat declarații în fața polițiștilor și, spun surse din anchetă, a spus că îl bănuiește pe un fost cumpărător pe care îl avea din județul Iași și asta pentru că individul i-ar fi dat în urmă cu câteva zile mai multe mesaje de amenințare, mai arată sursa citată.


Comentează știrea

Bogdan
10 aprilie 2023
Plimbam bombe

Tare faza...hai cu bomba la noi si daca nu bubuie pe drum sau la noi in birou...chemam si pirotehnistii

Vasile
16 aprilie 2023
Probabil asa scrie in proceduri !!!

Politia : SIGURANTA SI INCREDERE !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4928 secunde