Un bărbat din Murfatlar a fost trezit de mascați. E acuzat de contrabandă

314
Un bărbat din Murfatlar a fost trezit de mascați. E acuzat de contrabandă - unbarbat-1505837631.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română au identificat o persoană bănuită de contrabandă cu motorină. În urma unei percheziții domiciliare, au fost confiscate aproximativ patru tone de produs petrolier. Percheziția a avut loc pe raza orașului Murfatlar, în urmă cu câteva zile, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. 


Aici au găsit mai multe recipiente din tablă și plastic, încărcate cu produs petrolier cu miros specific de țiței și motorină, care erau deținute fără documente de proveniență. Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, evaluată la peste 13.000 lei, precum și sumele de 18.950 lei, 605 euro și 10 dolari americani. 


De asemenea, la domiciliul persoanei în cauză au mai fost găsite 1.563 kilograme struguri, în valoare de 2.345 lei, pentru care nu deținea documente legale. Cantitatea de struguri a fost confiscată, ulterior fiind predată unei societăți comerciale de profil, în vederea valorificării.


Totodată, a fost identificată și o autoutilitară folosită la transportul și comercializarea cantității de struguri, aceasta fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare și tăinuire în formă continuată. În acțiuni au fost angrenați și polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.357 secunde