Un bărbat, filmat în timp ce fura un semn de circulație din Mamaia

543
Un bărbat, filmat în timp ce fura un semn de circulație din Mamaia - 40-1310542769.jpg
Băieții cu bolizi de zeci de mii de euro își fac singuri regulile pe străzi. La propriu. În Mamaia, restricția de viteză de pe o șosea nu i-a fost pe plac unui tânăr. Așa că, fără niciun fel de jenă, a coborât din mașină și a luat semnul de circulație care-l incomoda. Imaginile ne-au fost trimise de un telespectator. Poliția l-ar pedepsi pe hoț, dacă ar ști de unde să-l ia, scrie Antena3.ro.
Bulevardul Mamaia, la ceas de seară. În mijlocul drumului, un domn meșterește de zor la șuruburile unui indicator rutier. Lângă el apare un alt bărbat, care parcă încearcă să-l oprească.

Ce ar putea face un om cu un indicator rutier? Poate are de gând să îl vândă la fier vechi, pe câțiva lei. Dar ipoteza nu stă prea mult în picioare. Imediat după ce fură indicatorul, cei doi se urcă într-un jeep de 60.000 de euro.

Asta trebuie să fie. Înnebuniți că nu pot zbura cu bolidul lor pe șosea, au rupt indicatorul care le punea frână. Orice ar fi avut hoții în gând, dacă vor fi găsiți vreodată, riscă să ajungă după gratii.

"Închisoare de la șase luni la doi ani sau cu amendă", a declarat cms. Ciprian Sobaru, purtător de cuvânt SPR Constanța.

Polițiștilor le-ar fi de mare ajutor dacă martorii ar spune ce număr de înmatriculare avea mașina hoților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Eveniment : L-ați văzut?
Pagina a fost generata in 1.6775 secunde