Un bosniac cu cetățenie suedeză, prins la Constanța pentru crime de război

301
Un bosniac cu cetățenie suedeză, prins la Constanța pentru crime de război - unbosniac-1559157294.jpg

Articole de la același autor

Un bosniac de 57 de ani, dat în urmărire internațională pentru crime de război, a fost prins, ieri, la Constanța. Polițiștii de investigații criminale din Constanța l-au depistat pe Zoran Stojcic după un schimb de date și informații asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.


"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au depistat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia exista o cerere de urmărire internațională, emisă de autoritățile bosniace. Bărbatul în cauză, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internațională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde