Un brașovean nervos i-a dat un cap în gură unui polițist de la Rutieră

1413
Un brașovean nervos i-a dat un cap în gură unui polițist de la Rutieră - 75d281aa6b0e43509bb8bf8d6e57ca28.jpg
Un brașovean a fost adus, ieri, în fața procurorilor cu propunerea de arestare pe motiv că ar fi lovit și înjurat mai mulți polițiști, provocând, totodată, avarii mașinii forțelor de ordine.
Bărbatul a căutat-o singur cu lumânarea, fără să-l întrebe nimeni de sănătate. El s-a dus cu scandal peste polițiști, care aveau o cu totul altă treabă în zonă.
Ieri, în jurul prânzului, un echipaj de la Poliția Rutieră a oprit un motociclist pe Șoseaua Manga-liei, în zona Billa. În timp ce agenții îl sancționau pe șofer pentru diferite abateri, lângă polițiști a oprit un autoturism, din care a coborât un individ foarte nervos. Christopher Vogel, din Brașov, le-a reproșat celor doi agenți că nu au văzut cum un alt șofer i-a tăiat lui fața și l-a incomodat în trafic. Supărat și înjurând tot timpul, brașoveanul a intrat jumă-tate pe geamul deschis al mașinii poliției și l-a apucat de ecuson pe unul dintre lucrători, pentru a vedea cum îl cheamă. În acel moment, polițiștii au încercat să îl calmeze și să îl conducă la mașina cu care venise, însă bărbatul a devenit violent.
Cei doi agenți au trecut atunci la imobilizarea agresorului și au cerut ajutorul Secției 5 Poliție, care a trimis imediat un echipaj. Numai că, până să ajungă întăririle, Voguel l-a prins pe unul dintre polițiști de cămașă și i-a aplicat un cap în gură, umplându-l de sânge. Într-un final, rutieriștii au reușit să-l încătușeze. Când au ajuns la fața locului, lucrătorii de la Ordine Publică l-au găsit pe agresor imobilizat, însă nici ei nu au avut viață ușoară. Când l-au preluat pentru a-l duce la mașină, bărbatul a devenit din nou violent, lovind cu picioarele în portiera mașinii de poliție, pe care a îndoit-o.
Christopher Vogel a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare pentru 24 de ore pentru ultraj și distrugere.
Polițistul care a primit lovitura în zona feței, agentul Claudiu Roșu, a fost dus la Medicină Legală pentru a-și scoate certificat constatator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.343 secunde