Un cățel și-a așteptat o lună stăpânul bolnav de COVID în fața spitalului, fără să știe că a murit

610
Un cățel și-a așteptat o lună stăpânul bolnav de COVID în fața spitalului, fără să știe că a murit - caine-1609580398.jpg

Articole de la același autor

Un cățel și-a așteptat o lună stăpânul bolnav de COVID în fața spitalului, fără să știe că a murit. Medicii l-au numit Covit, după boala care a luat viața stăpânului său.


Bărbatul a fost internat în noiembrie în spitalul din orașul Nuevo Laredo, statul Tamaulipas, după ce s-a îmbolnăvit de COIVD-19. Câinele a rămas în fața spitalului o lună, fără să știe că bărbatul a pierdut bătălia cu virusul la cinci zile după internare, scrie La Stampa.


Prezența sa nu a trecut neobservată de personalul medical: medicii și asistentele au decis să-l numească Covito, după COVID, și au avut grijă să-i ofere hrană, apă și alintări.


Șefa departamentului COVID-19 al spitalului s-a îndrăgostit de Covito: „Ne-a oferit multe momente de fericire în această perioadă dificilă și a câștigat inimile tuturor angajaților din spital”.


Din fericire, povestea lui Covito a trecut granițele mexicane și a ajuns la Kendra Hernández, reprezentanta unei asociații pentru drepturile animalelor din Texas. Femeia a mers în Tamaulipas pentru a-l lua pe Covito, a-l vaccina și a-i găsi o nouă familie.


Deocamdată, Covito locuiește împreună cu alte 43 de animale - câini și pisici - și așteaptă ca o familie să-l adopte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6729 secunde