Un "comando" a bătut doi tineri într-un apartament din Constanța

858
Doi indivizi au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, pentru că, alături de un prieten de-al lor, au intrat în casă peste doi tineri, pe care i-au bătut măr, după care au scotocit prin apartament după bani și bijuterii.
Totul s-a întâmplat în seara zilei de duminică, pe la ora 19.30, când Cristian Bogdan Tufeanu, de 23 de ani, din Constanța, a reclamat polițiștilor de la Secția 2 că trei tineri pe care nu-i cunoștea au intrat în apartamentul în care locuia cu chirie, de pe bulevardul Soveja, unde l-au bătut cu sălbăticie. De același "tratament" a avut parte și un prieten al acestuia, Marinat Alit, care era în vizită la Tufeanu. Cei trei agresori au pătruns în locuință prin ușa lăsată întredeschisă, i-au amenințat, bătut și le-au cerut bani ori bijuterii. Pentru că cei doi nu au reacționat, au răscolit dulapurile și sertarele din locuință, în căutarea de bani sau de valori, apoi au încercat să fure un televizor LCD și un sistem audio, numai că au renunțat și au luat-o la fugă atunci când au realizat că unul dintre băieți a sunat la Poliție.
Doi dintre ei au avut însă mare ghinion, pentru că au dat nas în nas cu polițiștii chiar pe casa scării. La controlul corporal, asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lama de aproximativ 30 de centimetri. În urma verificărilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe cei doi în persoanele lui Gabriel Botea, de 30 de ani, și Sunai Rașid, de 31 de ani, ambii din Constanța.
Pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Pe de altă parte, cercetările polițiștilor continuă împotriva celor doi sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie, dar și în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în această faptă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Arestați pentru un scandal la Corbu
Pagina a fost generata in 0.3978 secunde