Un constănțean a devastat mașina și curtea vecinilor, ajutat de fiul său

352
Un constănțean a devastat mașina  și curtea vecinilor, ajutat de fiul său - unconstantean-1505314553.jpg
Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, s-a cinstit cu mai multe pahare de tărie, înainte de a provoca un scandal monstru în municipiul Constanța, pe raza Secției 5 de Poliție.

Cristian Marian Pîndaru a fost reținut pentru 24 de ore după ce a intrat în curtea unor vecini, cărora le-a spart geamul și le-a avariat autoturismul.

Individul pus pe scandal a fost ajutat de fiul său, Samir Narcis Patiș, în vârstă de 19 ani, ambii fiind cercetați pentru loviri, amenințare, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice. Cunoscut în zonă ca fiind o fire recalcitrantă, Cristian Marian Pîndaru s-a decis să rezolve în stil propriu niște dispute mai vechi cu vecinii săi.

Ajutat de fiul său, a devastat un autoturism marca Volkswagen și a intrat în curtea vecinilor, cărora le-a spart ferestrele. Mai mult decât atât, individul ar fi amenințat o femeie cu cuțitul.

Polițiștii Secției 5 au intervenit pe strada Rodica, unde a avut loc conflictul, și l-au reținut pentru 24 de ore pe Cristian Marian Pîndaru, prezentat mai apoi instanței de judecată care a decis măsura arestului preventiv. De asemenea, fiul său va fi cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6632 secunde