Un constănțean își terorizează fosta soție

177

Articole de la același autor

Un bărbat riscă să fie arestat pentru că își terorizează fosta soție. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat Judecătoria Constanța cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de acesta, fiind cercetat pentru amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Concret, Nurgivan A., de 34 de ani s-a dus acasă la fosta soție în repetate rânduri, unde a înjurat-o, a amenințat-o că o va răni și i-a trimis mai multe scrisori amenințătoare. Ba mai mult, bărbatul i-a distrus femeii casa unde aceasta locuiește, în Cumpăna.

"În sarcina inculpatului s-a reținut că în zilele de 18, 23, 26 și 30.07.2013 a adresat verbal amenințări cu acte de violență și a transmis în mod direct mai multe înscrisuri cu caracter de amenințare părții vătămate, fosta sa soție, iar în noaptea de 5/6 august a tulburat ordinea și liniștea publică, provocând distrugeri la locuința aceleiași părții vătămate, din localitatea Cumpăna. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare", afirmă Cristina Mastacan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 08 August 2013
Stire din Eveniment : Radarele Poliției Rutiere
Pagina a fost generata in 1.4744 secunde