Un copil de 12 ani este cercetat penal după ce ar fi omorât doi căţei

233
Un copil de 12 ani este cercetat penal după ce ar fi omorât doi căţei - politie-1654603400.jpg
Un copil în vârstă de 12 ani, din comuna Turdaş, este cercetat penal de poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor Hunedoara după ce ar fi omorât doi căţei, imaginile în care puii sunt loviţi în mod repetat fiind postate în mediul online, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), relatează Agerpres.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu asupra faptei de natură penală, în imagini observându-se că animalele sunt lovite de mai multe ori şi apoi mor.

„În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Turdaş, a lovit în mod repetat cei doi câini, iar în urma loviturilor suferite animalele au decedat. Fapta ar fi fost săvârşită în anul 2020 şi înregistrată cu telefonul mobil de un alt minor din comuna Turdaş. Înregistrările au fost postate în mediul online la data de 6 iunie 2022”, a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, urmând ca măsurile legale să fie dispuse sub coordonarea procurorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6169 secunde