Un "cultivator" de marijuana s-a predat Crimei Organizate

643
Procurorii Direcției de Inves-tigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Constanța l-au reținut pe cel
de-al treilea suspect, în cazul fermei de cannabis descoperite, la începutul lunii noiembrie, în satul Credința. Bărbatul, iden-tificat ca fiind Paul Ghițescu, de 34 de ani, s-a prezentat la sediul DIICOT, la sfârșitul săptămânii, împreună cu avocatul său.
El a fost reținut de anchetatori, urmând să fie prezentat instanței constănțene cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de cultivare și trafic de droguri de risc.
Reamintim că, la începutul lunii, polițiștii de la Crimă Orga-nizată și procurorii DIICOT au descins în satul Credința, unde polițiștii rurali descoperiseră mai multe sere unde se cultiva marijuana. La data respectivă, doi dintre suspecți, respectiv Ga-briel Guleai, de 32 de ani, și Roberto Feodor, de 37 de ani, au fost surprinși în timp ce transportau cu mașinile echipamentele și substanțele folosite la cultivarea cannabisului. De asemenea, au fost găsite și aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală verde.
Potrivit anchetatorilor, suspecții procuraseră semințele de cannabis din Canada și au plantat aproximativ 1.000 de metri pătrați, în grădina unei gospodării din centrul satului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Vindeau marijuana prin telefon
Pagina a fost generata in 0.3742 secunde