Un fost ziarist constănțean, prins la frontieră cu bani falși

1008
2
Un fost ziarist constănțean, prins la frontieră cu bani falși - mariusfatu-1329325145.jpg
Procurorii DIICOT și polițiștii de frontieră au percheziționat casa unui fost ziarist de la Telegraf și TV Neptun, Marius Fătu. Acesta a fost prins cu bani falși la ieșirea din țară, la Punctul de Trecere a Frontierei "Vama Veche".
Din primele informații furnizate de anchetatori, după ce Fătu a fost prins cu banii falși, ofițerii de la Crimă Organizată din Constanța și procurorii DIICOT au efectuat percheziții imobiliare la anumite adrese. Acasă la fostul ziarist au fost găsiți 70.000 de euro falși precum și dispozitive de copiere.

Marius Fătu apare pe lista sponsorilor PSD Constanța din 2009 când a donat 60.000 de lei organizației condusă de Radu Mazăre, nimeni altul decât fostul său șef de la Telegraf și actualul primar al Constanței.

Sursa: evz.ro


Comentează știrea

buldogu
15 februarie 2012
O data-n plus...

Se arata ca gashka mazaristo-porco-strutzista e formata doar din infractori, cei de frunte deosebit de periculosi-vezi cazul Petrache Trandafir si cei marunti, de drept comun, dar infractori...

Gigi
29 aprilie 2017
haita mazare

Sunt curios daca merge la puscarie ca orice muritor de rand . Cu asta se ocupa haita mazare , porcu , strutzu si altii . Aveti grija , poate-l scapati !!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6387 secunde