Un hacker care a speriat America își făcuse cuib la Eforie Nord

898
2
Un tânăr din Craiova a fost reținut la Eforie Nord și arestat ulterior pentru o perioadă de 20 de zile, în vederea extrădării în Statele Unite ale Americii, unde ar fi comis mai multe infracțiuni informatice.
Procurorii spun că Adrian Tiberiu Oprea, împreună cu alți trei români, în perioada 2008 - 2010, ar fi spart sistemul unui lanț de magazine din America și conturile unor cetățeni americani.
Suma pe care indivizii ar fi procurat-o fără prea mari bătăi de cap s-ar ridi-ca la aproximativ 10 milioane de dolari.
Culmea e că bărbatul a fost reținut imediat după ce, de curând, s-a însurat la malul mării și s-a mutat la Eforie Nord.
De asemenea, doi dintre complicii săi ar fi fost prinși deja pe teritoriul Statelor Unite și arestați, iar cel de-al treilea este în continuare căutat.

Comentează știrea

lll
9 decembrie 2011
aberatii

Voi...ziaristii va documentati inainte de a scrie un articol? La voi..insurat de 1 an si jumatate inseamna "bărbatul a fost reținut imediat după ce, de curând, s-a însurat "? Mai intrebati si voi inainte de a scrie prostii.Dar ce conteaza... stire sa fie.

IV
10 decembrie 2011
minciuni

Are dreptate III,insurat de un an jumate,la voi inseamna de curand........,si inca ceva....10 mil de dolari....si saracul baiat e sarac si plin de datorii...Daca era ceva adevarat...avea si el casa lui......MINCIUNI!Asa se duc oameni nevinovati la puscarie........In cazul asta chiar nu se leaga nimic......numai minciuni.......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4915 secunde