Un jandarm a imobilizat un bărbat care amenințase cu un cuțit călătorii unui autobuz

1146
Un jandarm a imobilizat un bărbat care amenințase cu un cuțit călătorii unui autobuz - jandarm-1357395392.jpg

Articole recomandate

Un bărbat care amenințase cu un cuțit călătorii dintr-un mijloc de transport în comun din municipiul Constanța a fost imobilizat de un jandarm care a urcat în autobuzul respectiv după ce mai mulți cetățeni i-au solicitat ajutorul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Constanța, vineri seară, plutonierul major Gabriel Tănase, care asigura paza și protecția instituțională la Consulatul General al Federației Ruse din Municipiul Constanța, a observat în interiorul autobuzului care circula pe linia 42, oprit la semaforul aflat la intersecția străzii Mihai Viteazu cu bulevardului Ferdinand, mai multe persoane care strigau și băteau cu palmele în geamul din spate al autobuzului.

Subofițerul a alergat către autobuz, iar conducătorul auto a deschis ușa din spate pe care au coborât patru persoane. Trei dintre acestea au indicat un bărbat care amenința cetățenii din autobuz cu un cuțit. Subofițerul a imobilizat persoana respectivă și a cerut sprijinul unei echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, care a ajuns imediat la fața locului și a făcut un control corporal sumar asupra bărbatului care provocase scandalul.

Asupra acestuia, jandarmii au găsit în pantaloni, la spate, un cuțit cu lama de 17 centimetri, cu mâner de lemn și un satâr cu lama de 13 centimetri. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, le-a declarat jandarmilor că nu are nicio vină, că nu a amenințat pe nimeni cu cuțitul și că se întorcea acasă de la un grătar.

Cele trei persoane au spus oamenilor legii că acesta s-a urcat de la stația Dacia, a început să facă scandal, a înjurat pasagerii, iar la un moment dat a dus mâna la spate pentru a scoate cuțitul. Un pasager a observat acest lucru și l-a avertizat pe tânărul care devenise ținta scandalagiului, iar tânărul i-a întors mâinile la spate bărbatului respectiv și i-a rugat pe ceilalți pasageri să sune la 112 și să anunțe incidentul. Atunci când autobuzul a ajuns în zona intersecției străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand cetățenii l-au alertat pe jandarmul aflat în postul de pază.

Bărbatul care a provocat scandalul, în vârstă de 36 de ani, este anchetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice prin amenințări și portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase în mijloacele de transport în comun, cazul fiind preluat de polițiștii Secției 3.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Prinși de jandarmi la furat de copaci
Pagina a fost generata in 0.4508 secunde