Un jandarm a prins în flagrant un hoț din buzunare

863

Articole de la același autor

Un jandarm care se afla în timpul liber a prins în flagrant un hoț din buzunare care își găsise victima perfectă într-un bătrânel de 77 de ani, ce se afla în zona pieței de pe strada Unirii, din Constanța.

Plutonierul Stere Sponte a observat cum un individ a furat din buzunarul bătrânului o sumă de bani. Pentru că suspectul se simțea cu musca pe căciulă, în momentul interceptării sale de către jandarm și văzând că acesta are intenția de a suna la 112, a luat-o la sănătoasa. A fost urmărit de militar aproximativ 15 metri și imobilizat până la sosirea unui echipaj de la Secția 1 Poliție.

Individul a fost identificat apoi în persoana lui Aurel David, de 51 de ani, din Medgidia, recidivist specializat în furturi din buzunare.

Prejudiciul cauzat bătrânelului, de 30 de lei, a fost recuperat și predat acestuia. El a fost extrem de recunoscător jandarmului, în primul rând pentru că a intervenit, iar în al doilea rând pentru că astfel nu a fost furat, chiar și de cei 30 de lei, care, ținând cont de veniturile pe care le are, contează foarte mult.

Polițiștii de la Secția 1 continuă cercetările în ceea ce-l privește pe Aurel David, mai ales că asupra acestuia a mai fost găsită suma de 1.200 de lei, pentru care nu avea vreo justificare. Prin urmare, polițiștii trebuie să lămurească dacă acel "venit" provine tot din furturi, iar dacă da, să fie identificate victimele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3606 secunde