Un minor reținut pentru furt a evadat din clădirea Judecătoriei Constanța

524
1
Un minor reținut pentru furt a evadat din clădirea Judecătoriei Constanța - evadat-1313785096.jpg

Articole de la același autor

Minorul de 17 ani, Valentin Z., care fusese reținut în cazul furturilor din locuințe din Valu lui Traian, a evadat, vineri seară, în jurul orei 20, de sub escorta polițiștilor de la Secția 1 Poliție Rurală, în timp ce se afla în clădirea Judecătoriei Constanța.

Din câte se pare, individul a profitat de un moment de neatenție al celor doi polițiști care-l aveau în pază și a părăsit Judecătoria pe unul dintre geamurile clădirii.

Imediat s-a dat alarma și, pe raza municipiului Constanța, s-au instituit filtre, în vederea prinderii evadatului. De asemenea, polițiștii din localitățile limitrofe au fost puși în temă cu privire la acest incident.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-a instituit un colectiv care va cerceta condițiile în care a fost posibilă evadarea minorului și, cu siguranță, nu va rămâne fără urmări asupra oamenilor legii responsabili.

Dacă Valentin Z. nu riscă decât o pedeapsă cuprinsă între șase luni și doi ani de închisoare pentru "aventura" sa, condamnare ce va fi oricum "înghițită" de cea pe care, probabil, judecătorii i-o vor aplica pentru comiterea infracțiunii de furt calificat (pentru care tânărul riscă, minor fiind, până la 7,6 ani de închisoare), polițiștii riscă locurile lor de muncă, ce oricum, în ultima vreme, sunt sub semnul întrebării.

Nu putem să nu remarcăm faptul că aceiași polițiști anchetează acest caz de câteva zile, în condițiile în care sunt mult prea puțini pentru valul de infractori care au început să intre peste oameni în case.

Din nefericire, erau de așteptat astfel de evenimente în condițiile în care decimarea polițiștilor a fost un țel, se pare atins, de mai-marii Poliției Române. Efectele nefaste încep însă să se vadă...

Comentează știrea

anti maidanezi
20 august 2011
doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi chiar si in plin sezon estival,2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorde scandaluri nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri,nu conteaza ca acum e vara,asa fac si iarna si primavara...sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde