O altă tragedie pe șosele din Constanța

Un mort și trei răniți într-un accident rutier petrecut în zona Carrefour

1945
14
Un mort și trei răniți într-un accident rutier petrecut în zona Carrefour - accident-1352071676.jpg
Un grav accident rutier a avut loc, ieri dimineață, în zona Carrefour, din Constanța. Un tânăr a decedat pe loc, doi au fost transportați în comă la spital, iar un altul a scăpat cu răni care nu-i pun viața în pericol.


Totul s-a întâmplat pe fondul neatenției în conducere, a neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar și a condițiilor meteo nefavorabile, respectiv ceață și drum umed. 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6,30, când Ciprian S., de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Seat, pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre localitatea Ovidiu spre Constanța, ajungând la Km 204+168, în dreptul reprezentanței Renault, din cauza neatenției în conducere și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, precum și din cauza ceții, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu capul separator de benzi din beton aflat pe axul drumului. 

Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. 

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer, el decedând pe loc. Alți doi tineri, Cristian B., de 18 ani, și Mihai D., de 24 de ani, au fost transportați la spital în stare de comă, iar Nicușor D., de 22 de ani, a scăpat cu răni care nu-i pun viața în pericol. 



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Prostalaul
5 noiembrie 2012
Lege nerespectata

Pai, de la Ovidiu la Contstanta-panourile cu viteza maxima sunt de 70 Km/ora.Eu,unul ca prost ce sunt ,le respect!!.In jumatate de zi Politia si-ar face planul de amenzi si nu numai daca ar avea radare pe aceasta portiune.

adevar graieste
5 noiembrie 2012
inca unul care osa faca pe jmecherul pe marginea strazii

acum cinci ani un alt smecher ,de data asta pe motor a reusit performanta sa isi rupa gatul la intrare in costinesti,adevarat ca si el s-a oprit tot la 28,acum inca unul,adevarul ca sunt buni de piese de schimb si mai zic si maidanezii bagda-proste de un loc nou de marcat teritoriul, ce sa zic, a facut o smecherie

Mihai Viteazu
5 noiembrie 2012
fog

totusi, ca sa lovesti blocul ala de beton (daca e ala pe care il stiu eu) inseamna ca ai trecut pe benzile opuse de circulatie...tinind cont ca sint in total 4 benzi e cam ciudat,,,

io
5 noiembrie 2012
rip

a murit si al doilea. s-a baut. naspa

Georgiana
5 noiembrie 2012
R.I.P.

cine a mai murit?

Răspuns la: rip
Adăugat de : io, 5 noiembrie 2012
a murit si al doilea. s-a baut. naspa
taxi
5 noiembrie 2012
taxi

a fost un super baiat., dumnezeu sal odihneasca,

ius
5 noiembrie 2012
ius

ciprian un super coleg.,sincere condoleante familiei

cam
5 noiembrie 2012
prea repede

prea devreme ciprian prea tinar aveai toata viata inainte

unu mic
6 noiembrie 2012
condoleante familiei

pacat pt un goleg si prieten adevarat

ana
7 noiembrie 2012
teribilism

Dumnezeu sa il ierte!Sincer imi pare fffff rau de Ciprian si de parintii lui care sunt niste oameni extraordinari,iar acum sunt distrusi.De ce Ciprian nu ai avut capul pe umeri de ce???

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Copil de 5 ani, mort într-un accident rutier
Pagina a fost generata in 0.4829 secunde