Un muzeograf din București s-a sinucis aruncându-se în Canalul Dunăre - Marea Neagră

4026
O femeie a anunțat, vineri dimineață, sunând la 112, că intenționează să se arunce în Canalul Dunăre - Marea Neagră, să se omoare. Apelul a fost făcut la ora 8,30, iar efective ale Poliției Transporturi, o ambulanță, precum și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța au venit la fața locului, respectiv zona podului de la Agigea, locul indicat de femeie.
Din păcate, la momentul la care au ajuns toate echipajele de salvare, sinucigașa plutea în apă. Intervenția pompierilor de a o scoate din apă a durat aproximativ 40 de minute. La ora 9,40, corpul femeii a fost adus la mal și supus manevrelor de resuscitare. Numai că medicii nu au reușit să o readucă la viață.
Ea a fost, ulterior, identificată, în persoana Alexandrinei Cinileanu, de 59 de ani, din București. Asupra femeii, polițiștii au găsit un bilet în care scria: "Sper să nu fie nevoie de înmormântare. M-am dus unde trebuia demult".
Din câte se pare, femeia lucra la Muzeul de Artă din București și, de-a lungul timpului, ea a avut și calitatea de expert în bunuri bibliofile a Casei de Licitații "Alis", din București. De asemenea, ea nu ar avea familie și ar fi indicat un număr de telefon la care cunoscuții ei să fie anunțați de faptul că s-a sinucis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7529 secunde