Un nou pachet cu droguri, descoperit de Poliție, pe plaja din Vama Veche

2396
Un nou pachet cu droguri, descoperit de Poliție, pe plaja din Vama Veche - 627x0-1554807958.jpg

Articole recomandate

Un nou pachet cu droguri a fost găsit pe litoral, de această dată în Vama Veche. Polițiștii au fost cei care au făcut captura.


Este alertă pe litoralul românesc, acolo unde valurile aduc în continuare la țărm pachete cu droguri. Până acum au fost găsite 152 de kilograme de droguri, a anunțat luni DIICOT.

"Pe litoralul Mării Negre, se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri. Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri de mare risc și sunt derulate de către procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară, polițiști de frontieră și jandarmi. În perioada 5 - 8 aprilie, pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 152 de kilograme de droguri", se arată într-un mesaj pe site-ul DIICOT.

Autoritățile reamintesc cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Sute de polițiști și jandarmi sunt angrenați, de câteva zile, într-o această amplă acțiune care se desfășoară pe litoralul românesc, pe o distanță de circa 90 de kilometri, într-un dosar de trafic de droguri, la căutări participând ambarcațiuni, scafandri, precum și două elicoptere.

Pe 23 martie, peste 800 de kilograme de cocaină au fost găsite într-o șalupă răsturnată pe o plajă dintre localitățile Sfântu Gheorghe și Sulina. Drogurile erau ambalate în 36 de saci și, potrivit estimărilor, ar valora câteva sute de milioane de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.695 secunde