Un nou termen în dosarul în care sunt judecați ofițerii de la ISU Dobrogea

371
Un nou termen în dosarul în care sunt judecați ofițerii de la ISU Dobrogea - judecatro-1383688245.jpg

Articole de la același autor

Judecătorii de la Curtea Supremă de Justiție continuă judecata recursului în dosarul în care 20 de ofițeri din conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea sunt acuzați pentru asocierea în vederea săvârșirii de infracțiuni, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu, dar și fals intelectual. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 2 decembrie, când se vor continua audierile.

Reamintim că, în iulie 2009, procurorii anticorupție (DNA) i-au trimis în judecată pe ofițerii de la ISU Dobrogea. Faptele ar avea legătură cu concursurile organizate la ISU Dobrogea în 2007.

În mai 2012, Curtea Supremă i-a condamnat pe ofițerii în rezervă Andrei Gabriel Niculae, Petre Trandafir, Gabriel Alexandrescu și Neculai Coman la câte trei ani și jumătate de închisoare. Cu trei ani de detenție s-a ales Viorel Costache, iar Costel Datcu, Dumitru Țîncă, Marius Sorin Bugnar și Liviu Deoșlea, cu doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Viorel Alecu, Dănuț Mihail Gaicu, Laurențiu George Dumitrescu, Nicușor Ciprian Cioroiu și Mihai Tănase au fost condamnați la câte un an și jumătate, cu suspendare condiționată, iar Eugen Romanescu a luat opt luni cu suspendare condiționată. În același dosar, fostul comandant al Comandamentului Flotei, contraamiralul de flotilă Mircea Rusmănică, a fost achitat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Alertă la ISU Dobrogea
Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu  pus intenționat  la o sală de sport
Pagina a fost generata in 0.5826 secunde