Un pilot de la Tarom, infectat cu coronavirus

322
Un pilot de la Tarom, infectat cu coronavirus - tarom-1584526569.jpg
Un pilot Tarom care fusese în vacanță în Austria a fost depistat pozitiv cu coronaviorus în cursul zilei de ieri, a declarat George Barbu, CEO-ul Tarom.


Pilotul depistat pozitiv a apucat să intre în contact cu alți nouă colegi, până la aflarea rezultatului.


Ceilalți piloți se află în prezent în autoizolare și nu prezintă simptome de COVID-19. Directorul Tarom asigură că există personal care să se ocupe de activitatea companiei în lipsa celor aflați în izolare.


"Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu. La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegi și cu 19 membri de familie", se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.


Activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal.


Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și răspândire a noului coronavirus. De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație, se mai arată în informarea Grupului de Comunicare Strategică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4851 secunde