Un polițist a fost reținut pentru spargeri în Germania

253
Un polițist a fost reținut pentru spargeri în Germania - arestat-1578754389.jpg
Un polițist din Târgu Jiu ar putea fi extrădat pentru furt în Germania. Acesta este acuzat că ar face parte dintr-o grupare de români care a dat mai multe spargeri. Polițistul neagă acuzațiile și spune că în perioada în care este acuzat că ar fi  comis furturile el se afla la serviciu. 


Polițistul lucrează la Poliția Municipală Târgu Jiu și are 35 de ani. Agentul a fost reținut de autoritățile din Germania, unde ar fi dat mai multe spargeri.


Bărbatul a fost ridicat deja de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova întrucât are deja emis pe numele său un mandat european de arestare.


"Polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare european pe numele unui tânăr de 35 de ani din Târgu Jiu. În funcție de decizia instanței, acesta urmează a fi extrădat autorităților din germania pentru clarificarea situației și clarificarea cercetărilor pentru infracțiunile prevăzute, iar ulterior, IPJ Gorj urmează să ia măsuri în consecința deciziei instanței", a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. 


Polițistul român susține însă că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu acest caz, iar în zilele la care fac referire anchetatorii, și în care ar fi fost comise jafurile pentru care a fost citat și el, s-ar fi aflat la serviciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8763 secunde