Un polițist constănțean a fost târât cu mașina de un șofer care a evitat un control de rutină

337
1
Un polițist constănțean a fost târât cu mașina de un șofer care a evitat un control de rutină - politia-1364639137.jpg
Un polițist constănțean a fost târât zeci de metri cu mașina de un șofer care a vrut să evite un control de rutină și a demarat în trombă, prinzând hainele agentului de portieră.
Potrivit polițiștilor constănțeni, în timpul unei acțiuni în trafic desfășurată vineri seară în comuna Topraisar, oamenii legii au încercat să oprească pentru un control de rutină un bărbat aflat la volanul unui autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate. Șoferul a oprit la semnalele agentului, dar nu a vrut să prezinte documentele solicitate și, după ce i-a adresat câteva injurii polițistului, a închis portiera și a demarat în trombă, scrie Mediafax.

Hainele polițistului au fost prinse de portiera mașinii, iar acesta a fost târât aproximativ 20 de metri, până când haina s-a rupt și agentul s-a rostogolit sub o remorcă.

Polițistul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, având răni la mâini, dar și câteva contuzii și echimoze.

Șoferul este un localnic din Topraisar, iar oamenii legii au reușit să-l prindă în scurt timp. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță. El va fi prezentat în cursul zilei de sâmbătă magistraților cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

adi
30 martie 2013
de care

politist de care domnilor sau nume

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9276 secunde