Un polițist din Constanța a denunțat un bărbat care încerca să îi dea mită

204
Un polițist din Constanța a denunțat un bărbat care încerca să îi dea mită - mitapolitist2-1597947567.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat este anchetat de procurorii anticorupție, după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța.

În data de 15 august, polițiștii secției respective au organizat o acțiune în zona Gării Constanța, ocazie cu care agentul Nicolae Medeleanu a observat un autoturism staționat la o distanță mai mică de 25 de metri de trecerea de pietoni, care încurca circulația. Drept pentru care, polițistul l-a abordat pe șofer, un bărbat de 32 de ani, din Eforie Nord, iar în urma verificărilor, a constatat că acesta nu deținea o asigurare RCA valabilă, motiv pentru care i-a aplicat o sancțiune contravențională de 1.000 de lei și a ridicat plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Ulterior, un alt bărbat, amic cu șoferul respectiv, a ajuns în zonă arătându-i polițistului o poliță de asigurare realizată cu puțin timp înainte, valabilă din data de 16 august. În aceeași zi, polițistul a fost contactat de al doilea bărbat, care a susținut că dorește să poarte o discuție personală cu omul legii, pentru a-i fi restituite plăcuțele de înmatriculare. Fără să stea pe gânduri, agentul de poliție a anunțat Serviciul Județean Anticorupție Constanța, iar bărbatul respectiv a fost surprins în flagrant, în timp ce îi oferea polițistului 300 de lei, pentru a-i înapoia plăcuțele cu numerele de înmatriculare, dar și certificatul de înmatriculare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4104 secunde