Un puști s-a înecat sub privirile prietenilor

157

Articole de la același autor

Tragedie în localitatea constănțeană Cumpăna: un băiat de 16 ani s-a înecat în Canalul Dunăre - Marea Neagră, sub privirile neputincioase ale prietenilor săi.

Adolescentul, Sali Sali, a mers împreună cu patru amici să se scalde în canal. A fost primul care și-a făcut avânt și a sărit în apă, în vreme ce prietenii l-au aplaudat de pe margine. S-au speriat, însă, în momentul în care au văzut că băiatul nu a reușit să apuce un cauciuc, pentru a se menține la suprafață, căci nu știa să înoate. Adolescenții le-au povestit, ulterior, oamenilor legii, că au văzut cum prietenul lor s-a străduit să se prindă de cauciuc, după care unul dintre ei i-a aruncat o pereche de pantaloni, în încercarea de a-l scoate la mal, dar fără succes. Victima a fost înghițită de ape.

Speriați, amicii săi au fugit la locuința părinților victimei, pentru a-i anunța. După puțin timp, întreaga zonă de la marginea localității Cumpăna - în dreptul kilometrului 7 al canalului - era luată cu asalt de oamenii legii. La fața locului au sosit atât polițiști, cât și scafandri, care au intrat în apă pentru recuperarea victimei. După o intervenție dificilă, din cauza vizibilității reduse, aceștia au scos pe mal trupul neînsuflețit al băiatului. La vederea cadavrului fiului său, tatăl victimei a leșinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Iunie 2014
Stire din Sănătate : Doliu în medicina constănțeană
Pagina a fost generata in 0.323 secunde