Un român care a ucis 4 tineri într-un accident în Italia, iar apoi a fugit, a fost arestat

844
Un român care a ucis 4 tineri într-un accident în Italia, iar apoi a fugit, a fost arestat - morti63378500-1563259126.jpg

Articole recomandate

Un român care a fugit după ce a comis un accident în Italia, în care au murit 4 tineri, a fost prins de poliție. Tânărul de 26 de ani, care, potrivit presei locale, și-ar fi mărturisit fapta, face față unei serii de acuzații grave și a fost plasat în arest la domiciliu.


Românul de 26 de ani a provocat tragedia duminică la Jesolo, în nordul Italiei, lângă Veneția, scrie observator.tv. Tânărul era în mașină cu un prieten. A pierdut controlul volanului și a lovit un alt automobil, care a fost aruncat într-un canal de apă aflat pe marginea drumului.


În automobilul lovit erau 4 tineri italieni, prieteni cu vârste de 22 și 23 de ani. Dintre ei, doar o fată de 22 de ani a supraviețuit. Trupurile celor 4 au fost scoase din apa în care a căzut mașina proiectată de impactul cu autoturismul românului.

"Eu am fost, sunt disperat"

Românul și-a continuat însă drumul fără să încetinească și, conform Il Giornale di Vicenza, la locul accidentului nu au găsit urme de frânare. Potrivit ziarului blitzquotidiano.it, polițiștii italieni au reușit să îl identifice după ce o femeie a sunat la 112 anunțând că a văzut o mașină care mergea cu viteză și făcea manevre periculoase. Femeia a reținut și numărul mașinii, iar astfel, după câteva ore de la tragedie, polițiștii italieni l-au găsit pe șoferul fugar.

Românul locuiește în Musile di Piave din Provincia Veneția, localitate de unde erau originare și victimele. Luni, el a fost audiat și, potrivit notizie.it, și-ar fi recunoscut fapta în prezența comandantului poliției locale, a avocatului său și a procurorului.

"Eu am fost, sunt disperat. Aș fi preferat să mor", ar fi spus românul în fața anchetatorilor.


Șoferul de 26 de ani a fost plasat în arest la domiciliu. El a fost vizitat de jurnaliștii de la Corriere della Serra, dar a refuzat să facă declarații.

"Nu pot să vorbesc și să primesc pe nimeni", le-a spus tânărul jurnaliștilor.

Avocatul apărării: "A lovit ceva cu oglinda"

Rodolfo Marigonda, avocatul apărării, spune că românul nu ar fi observat că a făcut accident și că e profund afectat de tragedie.

"Are un cazier curat, este electrician și are o a doua slujbă, pentru a se întreține. Era în mașină cu un prieten și a observat doar că a lovit ceva cu oglinda. Nu era beat și nu a consumat droguri", a spus avocatul.

Giorgia, unica supraviețuitoare din mașina lovită, este la spital. Nu are răni grave, dar e în stare de șoc. Potrivit Il Messagerro, în momentul impactului ea a fost aruncată din mașină și a căzut în canal.

Spre norocul tinerei italience, pe cealaltă parte a drumului erau niște trecători care au văzut întreaga scenă și au venit să o salveze, recuperând-o din apă. Ceilalți 4 prieteni ai săi din mașină însă au murit, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde