Un șofer a fost trezit de polițiști, după ce a adormit la semafor în prima zi a noului an

379
Un șofer a fost trezit de polițiști, după ce a adormit la semafor în prima zi a noului an - sofer-1672683345.jpg

Articole de la același autor

Noaptea de Revelion i-a pus capac unui bărbat din Iași. Aflat la volan, în dimineața primei zile a anului, a adormit la volan, chiar la semafor. Acum e cercetat de polițiștii brașoveni fiindcă se urcase beat la volan, potrivit RomâniaTV


Bărbatul de 36 de ani a fost găsit de polițiștii din Brașov, în prima zi a anului, adormit la volan, în timp ce se afla la semafor. Ceilalți participanți la trafic și-au dat seama că nu reacționa și au alertat Poliția.


Totul s-a întâmplat duminică, în dimineața zilei de 1 ianuarie, pe bulevardul Saturn din oraşul Braşov. În jurul orei 6:45, poliţiştii secţiei 5 Braşov au fost solicitaţi să intervină după ce un şofer a rămas cu maşina la un semafor. Ceilalţi participanţi la trafic au claxonat, însă au cerut ajutorul autorităţilor când au văzut că acesta nu reacţionează.


Bărbatul adormise la volan cu motorul pornit, în timp ce aştepta culoarea verde a semaforului electric. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6149 secunde