Atenție șoferi, s-a schimbat legea! ŞAPTE ani de închisoare dacă faci asta

847
1
Atenție șoferi, s-a schimbat legea! ŞAPTE ani de închisoare dacă faci asta - sofer-1657520212.jpg
Curtea Supremă de Justiție a decis să schimbe legea în ceea ce privește șoferii implicați într-un accident. Persoanele care încalcă această nouă regulă riscă până la ŞAPTE ani de închisoare.


Tragedia din Județul Ialomița, ce a avut loc în 2015, în urma căreia un bărbat aflat pe bicicletă a murit după ce a fost lovit de o mașină, nu a rămas fără ecou, astfel că la ani buni de zile de la accident s-a introdus o nouă lege care îi pedepsește pe șoferii iresponsabili.


Ceea ce a fost cu totul revoltător, în cazul petrecut în 2015, este că șoferul șters toate urmele și a scăpat inițial cu o pedeapsă mai mică. În 2022, bărbatul a mai primit doi ani de închisoare.

Autoritățile au introdus recent o măsură foarte dură pentru soferii care încearcă să-și ascundă rumele. Curtea Supremă a decis sa schimbe legea și a decis că este faptă penală ca o persoană să mute mașina de la locul accidentului fără acordul polițiștilor. Șoferii care nu vor respecta legea, vor avea de-a face cu urmări destul de dure și pot risca o pedeapsă de până la 7 ani de închisoare, scrie click.ro


Comentează știrea

Ionut
11 iulie 2022
nu exista

Vrajeala si vorbe-n vant.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5378 secunde